"Динамо" звернулося до поліції через поведінку футбольних фанатів

Фото
Укрінформ
Керівництво Футбольного клубу "Динамо" (Київ) звернулося до Головного управління поліції міста Києва із заявою про вчинення злочину, передбаченого ст. 436-1 КК України (виготовлення, поширення комуністичної, нацистської символіки та пропаганда комуністичного та націонал-соціалістичного (нацистського) тоталітарних режимів).

Таке рішення ФК "Динамо" прийняв через поведінку фанатів під час матчу чемпіонату України з ФК "Шахтар" (Донецьк). Про це повідомляє офіційний сайт ФК "Динамо"

"21 квітня під час матчу чемпіонату України між командами "Динамо" (Київ) – "Шахтар" (Донецьк) на секторах, де знаходились фанати обох команд, було зафіксовано випадки використання нацистської символіки. Футбольний клуб "Динамо" завжди виступав за дотримання громадського порядку та загальноприйнятих етичних норм, а також засуджував будь-які прояви насильства чи дискримінації", - говориться в повідомленні.

У повідомленні також зазначається, що за фактами кожного кримінального правопорушення, вчиненого у фанатських секторах клубу як у домашніх, так і у виїзних матчах, аналогічні заяви до правоохоронних органів здійснюються на постійній основі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-