Долю бою Кличко – Джошуа може вирішити один удар – експерт

Долю бою Кличко – Джошуа може вирішити один удар – експерт

Укрінформ
Український боксер вийде проти британця надзвичайно мотивованим. 

Відомий журналіст та експерт з професіонального боксу Олександр Бєлєнькій вважає, що доля поєдинку між Володимиром Кличком та Ентоні Джошуа вирішиться в останніх раундах, а на боці українця – супермотивація. Про це він розповів порталу XSport.

«Я вважаю, що Володя фаворит бою. І це не тому, що я дружу з братами. Багато хто вважає, що фаворитом цього поєдинку є Джошуа, але, я думаю, що це тягнеться шлейф від невдалого бою Володі проти Ф'юрі. Він невдалим виявився навіть не тому, що Кличко програв, а тому, що він не зумів перебудуватися протягом поєдинку, коли все пішло не так, як очікувалося», - заявив Бєлєнькій.

«Володя зараз дуже мотивований, він врахував помилки минулого. Звичайно, Джошуа - здоровий і молодий, але він простий хлопець. Звичайно, простий хлопець може просто потрапити в щелепу, а при такій вазі одного удару цілком може вистачити. Але, мені здається, що це вже форс-мажорний варіант. Він завжди є, до речі, і на користь Кличка теж», - додав експерт.

Втім, на думку Бєлєнького, в українця є і проблеми: «Єдине, що може перешкодити - це «синдром раптової старості». Я так вже давно назвав ситуацію, коли віковий боксер просто старіє між двома боями. Це буває і ніхто не може сказати, що це трапиться чи ні. Це може відбутися не в першому раунді, а в сьомому - восьмому. Я сподіваюся, що цього не буде. Судячи з тієї інформації, яка доходила з табору боксера, Володимир дуже добре готовий, є всі підстави не побоюватися цього».

Нагадаємо, бій Володимир Кличко – Ентоні Джошуа відбудеться 29 квітня в Лондоні на стадіоні «Уемблі». В цьому поєдинку розіграють чемпіонські пояси за версіями IBF, IBO та WBA. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-