Будемо намагатись ще вигравати – Олег Верняєв

Будемо намагатись ще вигравати – Олег Верняєв

Відео
Укрінформ
Український гімнаст Олег Верняєв поділився враженнями після перемоги 21 квітня в індивідуальному багатоборстві на чемпіонаті Європи зі спортивної гімнастики, який проходить у Румунії.

У короткому відеозверненні Олег Верняєв розповів про чудову атмосферу змагань у Румунії і запевнив, що у наступних фіналах, які відбудуться цими вихідними, буде намагатися зробити все для перемоги.

- Мені здається, Румунія постаралася на славу, тому що публіка була гаряча, підтримувала, особливо я це відчув на собі. Це радує. Золоту медаль виграли, це найголовніше. Звичайно, було нелегко, оскільки до третього і четвертого снаряду я вже втомився фізично. Але медаль у нас, і будемо везти її в Україну. Завтра ще два фінали: один у мене і один у Ігоря. І післязавтра у мене три фінали і один у Ігоря. Так що, будемо старатися. Україна, підтримуйте, будемо намагатися ще щось виграти.

Нагадаємо, 22-23 квітня на чемпіонаті Європи зі спортивної гімнастики у фіналах виступить Олег Верняєв (вільні вправи, опорний стрибок, кінь, бруси, перекладина) та Ігор Радівілов (кільця, опорний стрибок).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-