Збірна України з хокею провела перше тренування на льоду київського Палацу спорту

Збірна України з хокею провела перше тренування на льоду київського Палацу спорту

Відео
Укрінформ
Хокейна збірна України у рамках підготовки до чемпіонату світу  з хокею-2017 у дивізіоні 1А  провела перше тренування на льодовій арені київського Палацу спорту.

Своїми враженнями від першого тренування та готовності льодової арени поділився захисник збірної України з хокею Олександр Побєдоносцев в інтерв’ю каналу XSPORT.ua.

- Сьогодні на подив було дуже здорово, хороша якість льоду, температура повітря в Палаці хороша. Найголовніше, щоб її відрегулювали, коли прийде багато людей. В цілому нормально попрацювали, гарний настрій, хороша робоча обстановка, всім задоволені.

Щодо травм, які останнім часом переслідують збірну, Олександр запевнив, що ті гравці, які залишаються у збірній, готові гідно зіграти і довести, що вони здатні бути у команді  і готові  добиватися потрібного результату.

Що стосується Андрія Міхнова, який учора приєднався до тренувань національної збірної з хокею, то за словами Олександра Побєдоносцева, "він, як завжди, відмінно виглядає і багато жартує".

Нагадаємо, 22 квітня збірна України відкриє чемпіонат світу з хокею-2017 в дивізіоні 1А поєдинком зі збірною Угорщини, в якому не візьмуть участь захисники Володимир Романенко та Віталій Андрейків, а також форвард Віктор Захаров.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-