Клуби УПЛ 20 квітня оберуть новий формат чемпіонату

Клуби УПЛ 20 квітня оберуть новий формат чемпіонату

Укрінформ
Вибори президента федерації футболу України відбудуться 16 червня. 

Клуби української Прем’єр-ліги (УПЛ) до 20 квітня проведуть голосування за свій варіант проведення чемпіонату наступного сезону. Про це повідомляє Sport Arena.

Минулого тижня керівництво УПЛ розіслало своїм учасникам п’ять проектів формату наступного чемпіонату. Кожен клуб має обрати свій варіант, при цьому можна вносити свої зауваження та пропозиції. Остаточне рішення щодо нового формату чемпіонату прийматиме Робоча група. Коли вона засідатиме УПЛ повідомить пізніше.

Усі п’ять пропозицій розраховані на 12 команд і на поділ учасників на дві чи три групи після першого етапу. Різниця форматів лише в кількості та формулі стикових матчів. Нагадаємо, що нинішній чемпіонаті проводять за схожою формулою – 12 команд і поділ на дві групи після першого етапу. Перша група веде боротьбу за титул, медалі і євро кубки, друга – за виживання.

Також стало відомо, що нового президента ФФУ оберуть 16 червня на Конгресі федерації. Наразі про свою участь у виборах заявив лише чинний президент ФФУ Андрій Павелко. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-