Усик про Гантера – це добре навчений боксер

Усик про Гантера – це добре навчений боксер

Відео
Укрінформ
Олександр Усик після успішного захисту пояса чемпіона світу в першій важкій вазі за версією WBO повернувся в Україну і спілкувався з журналістами у київському аеропорту "Бориспіль".

Український боксер поділився враженнями від події, зокрема про свого суперника Майкла Гантера. У відповідь деяким "експертам" інтернету, Усик зауважив, що його американського суперника не можна вважати якимось "лівим" боксером.

- Вони не дивилися його попередні бої, наприклад, на Олімпіаді з Артуром Бетербієвим та інші. Це добре навчений боксер, який реально підготувався до мене. Це дійсно був важкий поєдинок. Але все Слава Богу.

Про атмосферу в залі:

- Така атмосфера в залі була божевільна! Таке відчуття, що ми боксуємо десь на території України, коли дуже багато прапорів, дуже багато людей підтримувало. І американці вже почали кричати правильно прізвище... Зал був вау!

Нагадаємо, поєдинок Олександр Усик (Україна) – Майкл Гантер (США) відбувся в ніч на 9 квітня в американському Оксон-Гіллі (штат Меріленд) і закінчився у 12-му раунді одностайним рішенням суддів перемогою українця за очками (117:110).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-