"Карпати" та "Дніпро" зіграли у результативну нічию

Укрінформ
Футболісти "Карпат" та "Дніпра" зіграли на "Арені-Львів" у результативну нічию (2:2) у 24 турі чемпіонату України серед клубів Прем'єр-ліги.

Дубль у цій грі зробив дніпровець Артем Довбик - на 50-й та  64-й хвилинах. Ще один м'яч у власні ворота забив захисник "Дніпра" Олександр Сваток (39). У "Карпат" відзначився  Ігор Худоб'як (68), повідомляє Укрінформ.

У паралельній грі "Олександрія" та луганська "Зоря" м'ячів не забивали. 

У неділю також відбудуться два заключні матчі туру. Донецький "Шахтар" зіграє у Харкові з одеським "Чорноморцем" (початок о 17.00, покаже телеканал "Футбол 1"), а київське "Динамо" на НСК "Олімпійський" - з донецьким "Олімпіком" (19.30. "2+2"). 

 Нагадаємо, у суботу кам'янська "Сталь" здолала луцьку "Волинь" - 2:0. Обидва м'ячі, на 87-й та 90+5 хвилинах, забив на стадіоні "Метеор" у Дніпрі ганський форвард "Сталі" Кваме Карікарі.

Футболісти "Зірки" обіграли у Кропивницькому полтавську "Ворсклу". Тут також  не обійшлося без легіонера. На 60-й хвилині відзначився іспанський захисник Борха Екісе, який у вересні минулого року перейшов до "Зірки" із баскського клубу "Ейбар".

Турнірне становище:

перша шістка - "Шахтар" - 63 очки, "Динамо" - 49, "Зоря" - 41, "Олімпік" - 35, "Олександрія" - 34, "Чорноморець" - 28;

друга шістка - "Ворскла" - 27, "Сталь" - 27, "Зірка" - 26, "Карпати" - 17, "Дніпро" - 11, "Волинь" - 10.

Нагадаємо, на другому етапі чемпіонату України перші шість клубів у два кола змагаються за медалі та місця в єврокубках, решта 6 команд визначать двох аутсайдерів, які залишать Прем'єр-лігу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-