"Динамо" перемогло в гостях "Олександрію"

Укрінформ
Футболісти київського "Динамо" обіграли "Олександрію" (4:1) у  23-у турі чемпіонату України серед клубів Прем'єр-ліги.

М'ячі на олександрійському стадіоні "Ніка" у киян забили Артем Беседін (59-та хвилина), Денис Гармаш (66) та Андрій Ярмоленко (84 і 90+2, з пенальті). У господарів рахунок на 2-й хвилині відкрив Владислав Огиря, повідомляє Укрінформ.

У паралельній грі "Карпати" у Львові здолали кам'янську "Сталь" - 2:0. "Дубль" на рахунку Олександра Гладкого (19, з пенальті і 44).

2 квітня також відбудеться заключна гра 23-го туру, що розпочав  другий етап чемпіонату. Луганська "Зоря" у Запоріжжі прийматиме "Шахтар" (початок о 19.30, транслює телеканал "2+2").

Нагадаємо, 1 квітня також пройшло три матчі. "Дніпро" переміг "Зірку" з Кропивницького - 1:0. М'яч на 32-й хвилині забив Дмитро Нагієв, який використав гостру передачу Александру Влада. На 80-й хвилині у складі господарів поля був вилучений Олег Кожушко.

"Ворскла" у Полтаві була сильнішою за луцьку "Волинь" - 2:0. Відзначилися В'ячеслав Шарпар (34-та хвилина) та Дмитро Хльобас (62).

Футболісти одеського "Чорноморця" та  донецького "Олімпіка" зіграли внічию - 0:0. 

Турнірне становище:

перша шістка - "Шахтар" - 60 очок, "Динамо" - 49, "Зоря" - 40, "Олімпік" - 35, "Олександрія" - 33, "Чорноморець" - 28;

друга шістка - "Ворскла" - 27, "Сталь" - 24, "Зірка" - 23, "Карпати" - 16, "Дніпро" - 13,   "Волинь" - 10.

На другому етапі чемпіонату України всі набрані командами очки зберігаються. Перші шість клубів боротимуться за медалі та місця в єврокубках, решта 6 команд визначать двох аутсайдерів, які залишать Прем'єр-лігу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-