«Шальке» викупить Коноплянку в «Севільї»

«Шальке» викупить Коноплянку в «Севільї»

Укрінформ
Щоправда німецький клуб може одразу ж і продати українського футболіста. 

По закінченню цього сезону «Шальке» викупить контракт Євгена Коноплянки у «Севільї». Втім, німецький клуб може одразу ж і продати українця. Про це повідомляє SportArena з посиланням на німецькі ЗМІ.

27-річний футболіст перейшов в клуб з Гельзенкірхена в кінці серпня минулого року на правах оренди. Відомо, що в орендній угоді є опція, згідно з якою, «Шальке» влітку може викупити Коноплянку. Орієнтовна ціна – 12 млн євро.

Український півзахисник непогано розпочав свою кар’єру в Німеччині, однак в останні місяці він не потрапляє навіть до заявки на матчі «Шальке». В команді не пояснюють причини через які Коноплянка опинився поза складом. Якщо ситуація не покращиться і «Шальке» викупить контракт Євгена, то його спробують продати. При цьому в клубі навіть не сподіваються щось заробити на перепродажу українця.  

В цьому сезоні Євген Коноплянка зіграв за «Севілью» та «Шальке» в різноманітних турнірах 26 матчів, забив 7 м’ячів і віддав 2 гольові передачі. В чемпіонаті німецької Бундесліги українець відіграв за «Шальке» 15 матчів (1 гол і 1 гольовий пас). 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-