Ф'юрі віддає перевагу Кличку в бою з Джошуа

Ф'юрі віддає перевагу Кличку в бою з Джошуа

Укрінформ
Наставник і батько британця Х'ю Ф'юрі, а також дядько екс-чемпіона світу в суперважкій вазі Тайсона Ф'юрі - Пітер Ф'юрі заявив, що вважає українця Володимира Кличка фаворитом у бою з Ентоні Джошуа, який 29 квітня пройде в Лондоні (Велика Британія).

Про це Пітер, який зайнятий підготовкою свого сина до запланованого на 6 травня бою за титул WBO у суперважкій вазі проти новозеландця Джозефа Паркера, розповів в інтерв'ю Оntheropesboxing.

На думку Ф'юрі-старшого, вістів Джошуа додає і його тренер Роб Маккрекен.

"Думаю, у Ентоні хороші шанси на перемогу. У нього толковий тренер. Роберт Маккрекен - дуже розумний хлопець. Я думаю, ми отримаємо хороший бій і, думаю, якщо Кличко налаштується належним чином, то він переможе. Кличко - дуже досвідчений боєць, якщо він буде добре готовий, то це буде хороша ніч для Володимира. І навпаки. Все залежить від настрою Кличко. Голодного Кличко, який хоче повернути пояси, я бачу переможцем бою. Джошуа - молодше, але він також повинен бути голодним. Упевнений, Маккрекен витягне все найкраще з цього хлопця, але я б віддав перевагу Кличко", - сказав Пітер Ф'юрі.

Поєдинок Кличко - Джошуа відбудеться 29 квітня на знаменитому лондонському стадіоні "Уемблі". Наживо за боєм, на кону в якому будуть стояти титули чемпіона світу у суперважкій вазі за версіями IBF, WBA Super і IBO, зможуть спостерігати 90 тисяч глядачів. Це рекорд відвідуваності в історії боксу Великої Британії, відзначає Klitschko-brothers.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-