Найсильніші борці України об’єднались у власну прем’єр-лігу

Найсильніші борці України об’єднались у власну прем’єр-лігу

Укрінформ
Серед перших учасників ліги – Жан Беленюк, Армен Варданян, Дмитро Тимченко.

22 березня у президентській ложі НСК «Олімпійський» відбулася презентація Борцівської прем’єр-ліги – елітного клубу борців, який щорічно запрошуватиме до своїх лав найкращих представників греко-римської боротьби.

Мета організації – об'єднати найтитулованіших борців України греко-римського стилю. Для чого? Насамперед, для популяризації цього виду спорту. Учасники ліги проводитимуть майстер-класи, усіляко пропагуватимуть  здоровий спосіб життя та заохочуватимуть дітей до занять спортом.

Першими членами Борцівської прем'єр-ліги стали срібний призер чемпіонату світу-2015 Армен Варданян, бронзовий призер чемпіонату світу-2015, срібний призер Європейських Ігор-2015  Дмитро Тимченко, бронзовий призер чемпіонату світу-2015, срібний призер чемпіонату Європи-2016 Олександр Чернецький, бронзовий призер чемпіонату Європи-2016 Дмитро Цимбалюк, а також срібний призер Європейських Ігор-2015, чемпіон світу-2015, чемпіон Європи-2016, срібний призер Олімпійських Ігор-2016 Жан Беленюк.

Спеціальними відзнаками нагородили тренерів збірних команд України різного віку, а також борців молодіжної команди – Владислава Вороного, Ярослава Фільчакова, Андрія Гладких, Жору Абовяна, Парвиза Насібова, Артема Матяша, Владлена Козлюка та кадетів – Владислава Кузько, Дмитра Васецького та Дмитра Мірошника.

На початку заходу до присутніх з привітальним словом звернувся заступник міністра молоді та спорту України Микола Даневич, який під оплески присутніх нагородив Почесною Грамотою Кабінету Міністрів України заслуженого тренера України з греко-римської боротьби Олександра Камача.

Представник TM "Parimatch" Вадим Місюра привітав борців із заслуженими нагородами та подякував керівництву Федерації греко-римської боротьби, спортсменам та тренерам за високопрофесійну роботу. Він зазначив:  «Греко-римська боротьба потребує особливої уваги з боку держави та представників соціально відповідального бізнесу, оскільки це олімпійський вид спорту. Мені приємно, що наші борці гідно представляють Україну на міжнародній арені та сприяють позитивному іміджу нашої країни в світі. Я вдячний нашим спортсменам та тренерам за  невтомну працю та бажаю Вам лише успіхів та перемог».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-