Хорватія - Україна. Де дивитися

Хорватія - Україна. Де дивитися

Укрінформ
Національна збірна України з футболу у п'ятницю, 24 березня, проведе п'ятий поєдинок відбіркового турніру чемпіонату світу-2018, у якому на виїзді зустрінеться з командою Хорватії.

Матч, який розпочнеться на арені "Максимір" у Загребі о 21.45, покажуть телеканали "Україна" та "Футбол 1". Текстова трансляція - на Укрінформі.

"Синьо-жовті" розпочали відбірковий цикл домашньою нічиєю з ісландцями (1:1) та виїзним миром з турками (2:2). Після цього команда Андрія Шевченка на нейтральному полі у польському Кракові розгромила футболістів Косово (3:0) і взяла гору в Одесі над збірною Фінляндії (1:0).

Після 4-х турів українці відстають від хорватів на два очки, тому матч має колосальне турнірне значення. Цікавий він і в "історично-статистичному" плані. Адже нічийна серія "синьо-жовтих" з "картатими", триває майже 20 років - з осені 1997 року.

Першу зустріч, товариську, сьогоднішні суперники зіграли 1993 року у Загребі. Господарі перемогли - 3:1. Решта шість поєдинків - це матчі відбору на чемпіонати Європи та світу. Двічі в них перемагали "картаті" (4:0 і 2:0), одного разу "синьо-жовті" (1:0), плюс вже згадані три нічиї з 1997 року і донині (1:1, 0:0, 2:2).

Букмекери у день матчу віддають перевагу балканській команді. Авторитетна британська контора William Hill приймає на успіх господарів поля з коефіцієнтом 1,57, а на перемогу збірної України - 7,00. Нічия оцінюється коефіцієнтом 3,75.

Поєдинок Хорватія - Україна обслуговуватиме бригада арбітрів з Іспанії, яку очолює Антоніо Матеу Лаос.

В інших матчах відбіркової групи І дебютант турніру Косово на нейтральному полі в албанському Шкодері зіграє з Ісландією, а Анталья побачить поєдинок команд Туреччини та Фінляндії.

Турнірне становище у групі I після 4-х турів: Хорватія - 10 очок, Україна - 8, Ісландія - 7, Туреччина - 5, Фінляндія - 1, Косово - 1.

Фото: uefa.com

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-