Збірна України вирушила до Хорватії

Збірна України вирушила до Хорватії

Укрінформ
Національна збірна України з футболу завершила австрійський етап підготовки до відбіркового матчу чемпіонату світу-2018 з хорватами.

Як повідомив прес-аташе національної команди Олександр Гливинський, у середу, 22 березня, о 15 годині за європейським часом 27 гравців "синьо-жовтої" команди вирушили автобусом до Загреба.

"Від Бад-Тацмансдорфа, в якому збірна України провела неповних 5 днів, до столиці Хорватії - близько 270 кілометрів. Цю дистанцію організатори переїзду планують подолати за три з половиною - чотири години. Мешкатимуть українці у готелі WestinZagreb, який розташований у центральній частині міста", - уточнив Гливинський.

Після переїзду у футболістів буде можливість відпочити, а вже завтра відбудуться передматчеві заходи - прес-конференція головного тренера Андрія Шевченка та одного з гравців команди (початок о 18.00) і тренування на стадіоні "Максимір" (початок о 18.30).

Нагадаємо, матч 5-го туру групового етапу відбіркового циклу ЧС-2018 Хорватія - Україна відбудеться 24 березня і розпочнеться о 21.45 за київським часом. 

Турнірне становище у відбірковій групі I після 4-х турів: Хорватія - 10 очок, Україна - 8, Ісландія - 7, Туреччина - 5, Фінляндія - 1, Косово - 1.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-