Ліга чемпіонів УЄФА: в Леверкузені і Манчестері забито 14 м'ячів

Ліга чемпіонів УЄФА: в Леверкузені і Манчестері забито 14 м'ячів

Укрінформ
Чергові поєдинки 1/8 фіналу Ліги чемпіонів УЄФА, які відбулися у вівторок, стали понад результативними.

Футболісти "Байєра-04" з рахунком 2:4 програли мадридському "Атлетико", а "Манчестер Сіті" у паралельному матчі завдав поразки бронзовому призеру французької Ліги 1 "Монако" - 5:3, повідомляє Укрінформ.

Сауль Ньїгес на 17-й хвилині точним ударом у дальню "дев'ятку" вивів вперед гостей "БайАрени". У першому таймі перевагу "Атлетико" встиг подвоїти Антуан Грізманн (25). Відразу після перерви у першій же атаці відставання господарів скоротив хавбек "фармацевтів" Карім Белльарабі (48), однак на 57-й хвилині після точного удару з 11-метрової позначки Кевіна Гамейро "Байєр" знову пропустив. Інтригу в матч було повернув автогол Стефана Савича (68), проте гол під завісу зустрічі Фернандо Торреса (86) остаточно підсумував результат результативного леверкузенського матчу на користь "Атлетико".

Схожі "гойдалки" побачили і глядачі арени "Сіті-оф-Манчестер". У "містян" відзначилися Рахім Стерлінг (26), Серхіо Агуеро (58, 71), Джон Стоунз (77) і Лерой Сані (82); у "Монако" - Радамель Фалькао (32, 61), який не реалізував на 50-й хвилині пенальті, і Кіліан Мбаппе (40).

Володарі путівок до чвертьфіналу в цих протистояннях визначаться 15 березня на аренах "Вісенте Кальдерон" в Мадриді і "Луї II" в Монако.

У середу, 22 лютого, свої перші поєдинки 1/8 фіналу Ліги чемпіонів проведуть португальський "Порту" і італійський "Ювентус", іспанська "Севілья" і англійський "Лестер". Повторні матчі в цих парах намічені на 14 березня.

Нагадаємо, минулого тижня чинний володар титулу мадридський "Реал" здобув вольову перемогу над командою з Неаполя "Наполі" (3:1), мюнхенська "Баварія" зломила опір лондонського "Арсенала" (5:1), "Парі-Сен-Жермен" в Парижі розгромив "Барселону" (4:0), а "Бенфіка" в Лісабоні мінімально обіграла дортмундську "Боруссію" (1:0). Матчі у відповідь ці команди проведуть 7-8 березня.

Фото: uefa.com.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-