За мене вболівав увесь світ – Підгрушна

За мене вболівав увесь світ – Підгрушна

Укрінформ
Лідер збірної України з біатлону коментує «срібло» в естафеті на чемпіонаті світу. 

Українська біатлоністка Олена Підгрушна прокоментувала 2-е місце в естафеті на чемпіонаті світу в Гохфільцені. Про це вона розповіла офіційному сайту Федерації біатлону України (ФБУ).

«Я згадувала минулий рік… Розуміла, що дівчата поруч, розуміла наскільки вони сильні суперниці. Не можна було дозволити собі використовувати запасні патрони. Бо жодного шансу не буде. Тому я обережно працювала на рубежі. Бачила, що поруч дівчата. В якийсь момент Абер об’їхала мне. Я собі сказала, що треба триматись за ними, а вже на фінішній прямій доведеться боротися. Але мені повезло. Пішов дощ, додалося вологи, і лижі мене викатили вперед на спуску. Я просто пролетіла суперниць. І треба було тікати від них, кидатися, стрибати в підйом», - розповіла Підгрушна.

«Я просто кайфувала від останнього кола, це було щось неймовірне. Мені здалося, що весь світ за мене вболівав. І українці, і росіяни, і білоруси, і серби. Всі кричали «Лєна, давай!». Тепер я відчуваю полегшення, наче камінь з душі впав. Такий важкий сезон був, важкі розмови – з тренерами, з президентом. Я не задоволена була результатами, вони теж. Але те, що вдалося зробити, мені гріє душу», - додала Підгрушна. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-