Іспанська ліга подає в суд на фанатів «Райо Вальєкано»

Іспанська ліга подає в суд на фанатів «Райо Вальєкано»

Укрінформ
Вони погрожували Роману Зозулі.

Президент іспанської Ла Ліги Хавьєр Тебас повідомив, що найближчими днями до суду направлять позов на вболівальників «Райо Вальєкано», які погрожували українському футболісту Роману Зозулі коли той тільки приїхав до команди. Про це повідомляє видання AS.

«Це негативний прецедент для іспанського чемпіонату та Іспанії в цілому. Гравець наляканий і ми повинні якось відреагувати. Ми зробимо усе, що в наших силах. Сьогодні або завтра ми представимо звинувачення в скоєнні злочину 17 особам, які заважали гравцю, коли той приїхав на тренування «Райо Вальєкано», - заявив Тебас.

Нагадаємо, Зозуля 31 січня перейшов з «Бетиса» до «Райо Вальєкано» на правах оренди, але змушений був через день повернутися. Фанати «Райо» (ультралівого спрямування) звинуватили його в нацизмі і агресивно вимагали аби він забирався з клубу. Зозулю підтримали іспанська ліга, «Бетис», ФФУ. «Райо Вальєкано» запропонував йому повернутися і гарантував безпеку, але українець відмовився через постійні акції протесту і погрози з боку фанатів «Райо».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-