Бланко Лещук хоче перевершити рекорд Луїса Адріано

Бланко Лещук хоче перевершити рекорд Луїса Адріано

Укрінформ
Аргентинський форвард українського походження Густаво Бланко Лещук, який перейшов із львівських "Карпат" до донецького "Шахтара", хоче перевершити у новій команді рекорд за забитими м'ячами бразильця Луїса Адріано, який 77 разів вразив ворота суперників "гірників".

Про це Бланко Лещук заявив 24 січня у київському готелі "Опера", де донецький клуб провів презентацію аргентинського новачка, повідомляє офіційний сайт донеччан. 

"Я інтенсивно тренувався, аби згодом перейти до клубу вищого рівня. Зараз я маю намір зробити все можливе, щоб допомогти "Шахтарю". Хочу перевершити Луїса Адріано за кількістю забитих м'ячів. На тренуваннях під час збору я вже встиг зрозуміти, що гра "Шахтаря" відрізняється від мого попереднього клубу. З кожним днем я все краще розумію, що від нас вимагає головний тренер. Переді мною стоїть складне завдання, і мені слід докласти всіх зусиль. Буду намагатися показати найкращі результати", - запевнив 25-річний форвард.

Він також зазначив, що був би щасливий виступати за збірну України, якщо у не буде шансу грати за Аргентину.

"Якщо не буде шансу в моїй національній команді, вся сім'я була б рада, щоб я міг виступати за українську збірну. Це щось велике у футбольному сенсі для мене", - сказав Бланко Лещук.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-