Де дивитися матчі

Де дивитися матчі "Шахтаря" і "Зорі" в Лізі Європи

Укрінформ
Футболісти донецького "Шахтаря" і луганської "Зорі" проведуть у четвер, 8 грудня, матчі заключного, 6 туру групового етапу Ліги Європи УЄФА.

Виїзний поєдинок "Шахтаря" з португальською "Брагою" о 18.00 транслюватимуть телеканали "Україна" та "Футбол 2", а домашню гру дебютанта турніру "Зорі" з англійським "Манчестер Юнайтед" о 20.00 покаже "Футбол 1". Текстова трансляція - на Укрінформі.

"Шахтар" достроково виграв групу Н і може спокійно готуватися до жеребкування 1/16 фіналу, яке відбудеться у понеділок, 12 грудня у Ньйоні (Швейцарія).

"Брага" вийде у плей-офф в разі перемоги над "гірниками" або якщо не виграє бельгійський "Гент" у турецького "Коньяспора" (у португальців перевага за особистими зустрічами). "Гент" вийде з групи, якщо виграє, а "Брага" не зможе перемогти. "Коньяспор" втратив шанси на вихід у плей-офф.

Турнірне становище у квартеті Н: "Шахтар" - 15 очок, "Брага" - 6, "Гент" - 5, "Коньяспор" - 1.

У "Зорі", яка приймає іменитий "МЮ" в Одесі, вже немає шансів піднятися вище четвертого місця. Манкуніанці у свою чергу вийдуть з групи навіть у разі нічиєї на "Чорноморці" незалежно від результату паралельного матчу між голландським "Феєноордом" і турецьким "Фенербахче". Перемога з різницею в один м'яч влаштує роттердамців, якщо "Манчестер Юнайтед" зазнає поразки.

Турнірне становище у групі А: "Фенербахче" - 10 очок, "Манчестер Юнайтед" - 9, "Феєноорд" - 7, "Зоря" - 2.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-