"Динамо" розгромило "Бешикташ" (6:0!) , але далі в єврокубках не зіграє

Фото
Укрінформ
Футболісти київського "Динамо" перемогли у вівторок, 6 грудня, вдома турецький "Бешикташ" (6:0) у заключному, 6 турі групового етапу Ліги чемпіонів УЄФА.

М'ячі на НСК "Олімпійський" у складі чемпіонів України забили Артем Беседін (9-та хвилина), Андрій Ярмоленко (30, з пенальті), Віталій Буяльський (32), Дерліс Гонсалес, Сергій Сидорчук (60) та Жуніор Мораес (77), повідомляє Укрінформ.

На 29-й хвилині у гостей вилучений Андреас Бек, а на 55-й - Венсан Абубакар.

Поєдинок обслуговувала шотландська бригада суддів. Головний арбітр - Крейг Томсон, лайнсмени - Девід Макгічі та Алан Малвенні, додаткові судді - Кевін Кленсі і Ендрю Даллас, четвертий рефері - Даглас Поттер.

Для "Динамо" цей поєдинок став останнім у нинішньому єврокубковомі сезоні - шанси на вихід до стадії плей-офф, що розпочнеться в лютому, кияни втратили за тур до закінчення групових матчів. Динамівці набрали лише 2 очки за п'ять попередніх поєдинків групового етапу, причому, зробили це в гостях. І от тепер, на радість українських симпатиків футболу, - феєрична перемога вдома. Та, на жаль, навіть такий хокейний суперрезультат вже не міг виправити ситуацію. До речі, 6:0 - найбільший переможний рахунок для "Динамо" у Лізі чемпіонів.      

Фото: Данііл Шамкін 

В іншому матчі групи В португальська "Бенфіка" програла у Ліссабоні  італійському "Наполі" - 1:2.

Підсумкове становище команд у групі В ЛЧ сезону-2016/2017: "Наполі" - 11 очок, "Бенфіка" - 8, "Бешикташ" - 7, "Динамо" - 5.

Результати поєдинків вівторка в інших групах:  

група А - "ПСЖ" (Франція) - "Лудогорець" (Болгарія) - 2:2, "Базель" (Швейцарія) - "Арсенал" (Англія) - 1:4;

група С - "Барселона" (Іспанія) - "Боруссія" (Менхенгладбах, Німеччина) - 4:0, "Манчестер Сіті" (Англія) - "Селтік" (Шотландія) - 1:1;

Група D - "Баварія" (Німеччина) - "Атлетико" (Іспанія) - 1:0, ПСВ (Голландія) - "Ростов" (Росія) - 0:0.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-