Туреччина - Україна: прогноз букмекерів

Туреччина - Україна: прогноз букмекерів

Укрінформ
6 жовтня національна футбольна збірна України зіграє свій другий матч кваліфікації до чемпіонату світу-2018. Підопічних Андрія Шевченка в гостях, у місті Конья, проекзаменує команда Туреччини, яка є фаворитом у букмекерів.

Лідер букмекерського справи - контора William Hill 5 жовтня приймає ставки на успіх господарів поля з коефіцієнтом 2,15, а на перемогу збірної України - 3,30. Нічия оцінюється коефіцієнтом 3,10, повідомляє Укрінформ.

Це буде сьома зустріч української та турецької команд. Саме зі збірною Туреччини в українців пов'язані приємні спогади про виступ у кваліфікації чемпіонату світу 2006 року. Тоді в гостях наша команда під керівництвом Олега Блохіна розгромила суперників з рахунком 3:0. Характерно, що два м'ячі у турецькі ворота відправив нинішній головний тренер "синьо-жовтих" Андрій Шевченко. Вдома українці, щоправда, програли - 0:1, але цей результат не мав особливого значення, оскільки наша команда вже гарантувала собі путівку на чемпіонат світу, де зуміла вийти у чвертьфінал.

Решта чотири поєдинки були товариськими. Тут явна перевага у турецької збірної. 1996 року турки перемогли українців 1:0, 2009-го - 3:0, а  2012-го - 2:0. Ще один матч, 2003-го, завершився нульовою нічиєю.

Для Шевченка гра в Коньї стане другою на посаді головного тренера збірної України. Перший - проти збірної Ісландії - завершився нічиєю (1:1). Його опонент Фатіх Терім проведе 130-й поєдинок на чолі національної команди. Під його керівництвом Туреччина виграла 66 матчів, 32 звела внічию, в 31-му поступилася.

Матч Туреччина - Україна обслуговуватиме німецька бригада арбітрів на чолі з 43-річним Мануелем Грефе. Цей суддя працював лише на одному матчі за участю України. У 2013 році він вилучив з поля Романа Зозулю у гостьовій грі з Чорногорією у кваліфікації на ЧС-2014. Проте, наша команда тоді впевнено перемогла - 4:0.

Зустріч в Коньї на стадіоні "Бююкшехір" розпочнеться о 21.45. Її у прямому ефірі покажуть телеканали "Україна" та "Футбол 1".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-