Польські ЗМІ: Усик – маестро техніки

Польські ЗМІ: Усик – маестро техніки

Укрінформ
Нічний поєдинок боксерів-професіоналів Олександра Усика і Кшиштофа Гловацького за титул чемпіона у світу у важкій вазі за версією Всесвітньої боксерської організації (WBO), який відбувся у Гданську, став одним з найкращих боїв, які коли-небудь сталися в Польщі. 

Український боксер показав клас і заслужено переміг, про це пишуть польські ЗМІ, інформує кореспондент Укрінформу в Польщі.

“29-річний українець підтвердив, що є боксером найвищого класу, хоча перед боєм говорилося, що у нього можуть виникнути проблеми з тим, аби нормально провести усі 12 раундів. До цього часу найдовше він боксував лише дев’ять раундів”, - пише видання Przeglad Sportowy.

Часопис зазначає, що Усик і Гловацький боксували у дуже високому темпі як на важку вагу і утримували його до кінця поєдинку.

“Українець імпонував свободою нанесення ударів, швидкістю, прекрасною роботою ніг і технікою. Він танцював, наносив удари в різних площинах і використовував перевагу довжини рук”,- пише газета.

Видання зауважує, що Усик виграв чемпіонський пояс у своєму десятому поєдинку в професійній кар’єрі, побивши таким чином рекорд знаменитого американця Евандера Холіфілда, який це зробив у 12-му поєдинку.

Польське інформагентство РАР констатує, що з шостого раунду відчутну перевагу мав Усик, який у прекрасній кондиції провів весь поєдинок. “В останньому раунді глядачі стоячи спостерігали за боєм, але й у ньому претендент на чемпіонський пояс був швидшим і точнішим, а удари Гловацького не потрапляли в ціль”,- зазначає РАР.

Wirtualna Polska наголошує, що Усика слід назвати “маестро техніки”. Підкреслюється, що у моменти безпосередньої загрози він прекрасно відходив, нівелюючи тим самим найкращі сторони Гловацького.

Як повідомляв Укрінформ, олімпійський чемпіон українець Олександр Усик виграв поєдинок за титул чемпіона світу у важкій вазі за версією Всесвітньої боксерської організції (WBO).

Усик, який володів титулом інтерконтинентального чемпіона, відібрав чемпіонський пояс WBO у поляка Кшиштофа Гловацького.

У 12-раундовому поєдинку на "Ergo Arena" у Гданську (Польща) 29-річний українець одноголосним рішенням рефері здобув упевнену перемогу за очками - 119:109, 117:111, 117:111.

Під час прес-конференції після бою Гловацький визнав, що Усик виграв у нього з великою перевагою. Польський боксер висловив сподівання, що українець погодиться на бій-реванш. Натомість, Усик наголосив, що є щасливим і зараз просто хоче відпочити.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-