Українські тенісисти стартували з перемог на US Open

Українські тенісисти стартували з перемог на US Open

Укрінформ
Четверо українських тенісистів подолали стартовий бар'єр на останньому в нинішньому сезоні турнірі серії Grand Slam - Відкритому чемпіонаті США (US Open), який проходить у Нью-Йорку.

Сергій Стаховський у поєдинку за 3 години 20 хвилин зламав опір 61-ї ракетки світу Гастона Еліаша з Португалії - 6:1, 3:6, 2:6, 6:3, 7:6 (7:4) і в наступному раунді зустрінеться з посіяним під 7-м номером хорватом Маріном Чиличем, повідомляє Укрінформ.

Еліна Світоліна, посіяна під 22-м номером,взяла гору над Менді Мінеллою з Люксембургу - 6:7 (5:7), 6:0, 6:2, Катерина Бондаренко обіграла Су-Вей Се з Китайського Тайбея - 6:0, 7:5, а Леся Цуренко змусила зійти з турнірної дистанції 21-у "ракетку" US Open румунку Ірину-Камелію Бігу - 6:0, 6:4.

У другому колі Світоліна зіграє з американкою Лорен Девіс, Бондаренко вийде на корт проти китаянки Сайсай Чжен, а Цуренко зійдеться з ще однією представницею Піднебесної Ван Яфань.

У вівторок на US Open в боротьбу вступлять ще троє представників України. Олександр Долгополов зійдеться з 11-м номером "посіву" іспанцем Давидом Феррером, Ілля Марченко зустрінеться з Іваном Додігом з Хорватії, а Катерина Козлова протистоятиме 6-й "ракетці" турніру американці Венус Вільямс.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-