Сьогодні визначаться всі учасники плей-офф ЧЄ

Сьогодні визначаться всі учасники плей-офф ЧЄ

Укрінформ
На чемпіонаті Європи з футболу у Франції в середу відбудуться заключні матчі групового етапу, які визначать підсумкову розстановку у квартетах Е і F.

О 19.00 ігровий день відкриють поєдинки в Сен-Дені, де Ісландія зустрінеться з Австрією, і в Ліоні - за участю збірних Угорщини і Португалії, повідомляє Укрінформ.

Після двох турів у групі F лідирують угорці, в активі яких 4 очка. Португальці та ісландці набрали по 2 очка, австрійці - 1.

Угорщина точно зіграє в 1/8 фіналу і залишиться першою в разі перемоги. Португалія проб'ється далі навіть у разі нічиєї. Перемога зробить її першою, тільки якщо не переможе Ісландія і не обійде португальців за загальною різницею забитих і пропущених м'ячів. Ісландію влаштує навіть нічия. Вона може навіть посісти перше місце в групі, якщо паралельний поєдинок завершиться нічиєю або перемогою Португалії. Австрія в разі перемоги може посісти друге місце, якщо не виграє Португалія. Якщо ж португальці переможуть, то австрійці опиняться нижче Угорщини за особистими зустрічами. Тоді вони пройдуть у плей-офф як одна з чотирьох кращих команд, які посіли треті місця. Нічия Австрію не влаштує.

Завершать груповий турнір Євро-2016 матчі, які почнуться о 22.00. В Ліллі Італія зіграє з Ірландією, а у паралельному поєдинку в Ніцці зійдуться команди Швеції та Бельгії.

Після двох турів у групі Е лідирують італійці - 6 очок. Бельгійці набрали 3 очки, у шведів і ірландців - по 1 очку.

Італія забезпечила собі місце у плей-офф як переможець групи Е і зіграє 27 червня на "Стад-де-Франс" з Іспанією.

Бельгія, якщо зіграє хоча б внічию, посяде друге місце і зіграє в Тулузі з переможцем групи F 26 червня. "Червоні дияволи" можуть дозволити собі поразку в три м'ячі. У трійку в своїй групі вони не потраплять, тільки якщо програють і при цьому ірландці переможуть Італію.

Швеція потрапить як мінімум до трійки, якщо переможе. Якщо переможуть і шведи, і ірландці, то спочатку буде рахуватися різниця м'ячів, потім забиті голи, потім дисциплінарний рейтинг і потім коефіцієнт федерації (він вище у Швеції). Якщо скандинави не наберуть три очки, то точно вилітають з турніру.

Ірландія також зобов'язана перемагати, щоб зберегти шанси на успіх. На друге місце "хлопці в зеленому" можуть піднятися тільки якщо шведи теж виграють, але при цьому у них буде гірша різниця м'ячів, кількість забитих голів або дисциплінарний рейтинг.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-