З

З "Шахтаря" пішли помічники Луческу

Укрінформ
Слідом за Мірчею Луческу футбольний клуб "Шахтар" (Донецьк) залишили члени тренерського штабу "оранжево-чорних" - Олександр Спірідон, Карло Ніколіні, Массімо Уголіні, Дмитро Шутков і Томіслав Рогич.

"ФК "Шахтар" висловлює подяку тренерському штабу Мірчі Луческу за виконану роботу, професіоналізм і величезний внесок в розвиток клубу, а також щиро бажає успіхів у подальшій кар'єрі!", - йдеться у зверненні клубу.

 Помічник головного тренера Олександр Спірідон і тренер з фізичної підготовки Карло Ніколіні прийшли в "Шахтар", як і Луческу, 12 років тому. Через три роки до них приєднався інший італійський фахівець - тренер з фізпідготовки Массімо Уголіні.

Дмитро Шутков, який був футболістом "гірників" з червня 1989 року, приступив до роботи з воротарями донецької команди в 2008-му. Його колега Томислав Рогич приєднався до тренерського штабу в лютому 2014 року.

Нагадаємо, Луческу залишив "Шахтар" минулої суботи, 21 травня, відразу після фіналу Кубка України з луганською "Зорею" (2:0). 24 травня румунський фахівець став головним тренером російського "Зеніта" з Санкт-Петербурга

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-