Порошенко чекає від українських футболістів перемоги на Євро-2016

Порошенко чекає від українських футболістів перемоги на Євро-2016

Укрінформ
Національна збірна України з футболу вирушає на чемпіонат Євро-2016 під переможні акорди української переможниці на "Євробаченні" Джамали, і результат буде такий самий.

Про це заявив Президент Петро Порошенко під час урочистих проводів Національної збірної з футболу на Євро-2016, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Я впевнений, що ваша гра на футбольних полях – це не лише захоплююча гра і азартне видовище. Насправді, це величезна частина націотворного процесу, і я впевнений, що ви вирушаєте на футбольні змагання під переможні акорди нашої переможниці на Євробаченні Джамали. І я впевнений, результат буде такий самий", - сказав він.

Так, Порошенко нагадав, що 10 червня у столиці Франції розпочинається величезне європейське футбольне свято: 24 команди – найкращі футбольні збірні Європи будуть мати високу честь позмагатися за чемпіонство.

"І для нас, для українців, величезна радість, що серед цих 24 команд є наша українська футбольна дружина. Раз у 4 роки відбувається ця європейська футбольна олімпіада, але в мене перед очима стоїть чемпіонат Європи 2012 року, коли о 2 годині ночі весь Донецьк був огорнутий у жовто-блакитні кольори і співав гімн. Я переконаний, що футбол відіграє таку саму важливу роль, і ми маємо усі можливості найближчим часом співати футбольний гімн у Донецьку під жовто-блакитними прапорами", - наголосив глава держави.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-