ЧС-2016 з хокею: інтуристи пересуванню військ – не завада

ЧС-2016 з хокею: інтуристи пересуванню військ – не завада

Фото
Укрінформ
У десятий день чемпіонату світу з хокею три матчі з чотирьох пройшли у надзвичайно запеклій боротьбі. Це зрозуміло, до кінця групового турніру залишилося лише два дні.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

Обидва матчі у Москві закінчилися овертаймом і булітами. У першій зустрічі в групі А і данці, і чехи грали зібрано в обороні (1:1 - основний час). Вправні воротарі, особливо данець Себастьян Дам, відбив 38 кидків. А всі післяматчевітри буліти у виконанні Еллера, Елерса і Єнсена були просто чудові, чого не скажеш про чехів.

Матч Швеція-Швейцарія розвивався за схожим сценарієм, але проходив гостріше. Тут за булітами переміг фаворит – 3:2. У Групі А стало ясно, що топ-дивізіон залишить Казахстан (останні шість років у нього так і проходять в постійній міграції між головним і другим дивізіоном).

Оскільки другий матч в Москві закінчився пізно, журналісти і вболівальники роз'їжджалися по домівках майже опівночі. І на станції метро Комсомольська-кільцева стали свідками пересування двох взводів солдатів ЗС Росії, одягнених в різну форму одягу, з речами і сухпаем. Кореспондент Укрінформу за два останні роки звик до такої картини, а іноземці клацали з великим інтересом. Місцеві жителі дивилися в кадр недружньо...

В Петербурзі німці, отримали добру підкріплення з НХЛ в особі воротаря Грайсса з «Нью-Йорк Айлендерс», обіграли американців 3:2. Причому вирішальна шайба була закинута за півхвилини до кінця основного часу. Словаччина після цього отримала шанс на чвертьфінал. Для цього потрібно було обігравати фінів. Словаки, ослаблені травами Штястни і Серсена, йшли вперед. Але в підсумку отримали, як і вдень тому, розгромний рахунок, який не відображає впертої боротьби у більшої частини матчу - 5:0.

Фото Олега Кудріна

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-