ФФУ не видала атестати

ФФУ не видала атестати "Говерлі", "Волині" і "Металісту"

Укрінформ
Три колективи нинішнього розіграшу футбольної Прем'єр-ліги України "Волинь" (Луцьк), "Металіст" (Харків) і "Говерла" (Ужгород) не зіграють в еліті наступного сезону у зв'язку з фінансовими боргами.

Про це повідомляє Football.ua.

"За підсумками процедури атестації, а також заслухавши інформацію від віце-президента ужгородської "Говерли" Олександра Шуфрича, який був присутній на зустрічі, членами атестаційного комітету було прийнято рішення відмовити у видачі атестата ужгородській команді", - йдеться у повідомленні.

Крім того, подібна доля спіткала ще два клуби Прем'єр-ліги - луцьку "Волинь" і харківський "Металіст". Зокрема, "Волинь" неодноразово заявляла, що не має наміру виступати в наступному сезоні ПЛ, і навіть не подала жодного документа за чотирма критеріями з п'яти.

У клубів є десятиденний термін для подачі апеляції.

Також члени комітету запросили додаткову інформацію від чотирьох інших клубів: дніпропетровського "Дніпра", львівських "Карпат", луганської "Зорі" і дніпродзержинської "Сталі". У цих командах є проблеми як фінансового, так і кадрового і правового характеру. Питання про видачу атестатів цим клубам на наступний сезон перенесено на найближче засідання атестаційного комітету.

Київське "Динамо", донецький "Шахтар", полтавська "Ворскла", ФК "Олександрія", донецький "Олімпік" і одеський "Чорноморець" атестати на наступний сезон отримали.

Колаж: Football.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-