Володимир Кличко залишається кращим

Володимир Кличко залишається кращим "суперважем" планети - Леффлер

Укрінформ
Виконавчий директор боксерської промоутерської компанії K2 Promotions Том Леффлер упевнений, що екс-чемпіон світу за чотирма версіями Володимир Кличко залишається кращим суперважковаговиком планети.  

За словами Леффлера, українець обов'язково продемонструє це у матчі-реванші із британцем Тайсоном Ф'юрі, повідомляє Boxingnews

"Безумовно, надважкий дивізіон активізувався після перемоги Джошуа, а також новини про поєдинок Вайлдера із Повєткіним. Крім того, Ф'юрі переміг Володимира. На нас чекає цікавий реванш, який стане набагато більшою подією, ніж їхній перший бій. Володимир так довго домінував, що люди вже не вірили, що хтось здатний його перемогти. Кличко максимально мотивований на реванш, адже хоче показати, що він, як і раніше, кращий суперважковаговик у світі. Він збирається повернути свої титули, тому не сумніваюся, що ми знову побачимо домінуючого Кличка. Володимир доведе всім, що є номером один у суперважкому дивізіоні ", - заявив Леффлер.

Нагадаємо, що Ф'юрі відібрав у Кличка чемпіонські пояси за версіями WBO, WBA, IBF та IBO, перемігши за очками 28 листопада минулого року у Дюссельдорфі. Бій-реванш має пройти у Манчестері 9 липня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-