Збірна України обіграла албанок в кваліфікації Євро-2017 з футболу

Збірна України обіграла албанок в кваліфікації Євро-2017 з футболу

Оновлено
Укрінформ
Національна жіноча збірна України з футболу здобула третю перемогу у відбірковому турнірі чемпіонату Європи-2017.

У своєму п'ятому матчі кваліфікації підопічні Володимира Реви в п'ятницю на "Арені Львів" завдали поразки команді Албанії - 2:0, повідомляє Укрінформ.

Успіх українкам приніс дубль капітана "синьо-жовтих" Дарини Апанащенко, яка відкрила рахунок на 15-й хвилині, а потім збільшила перевагу, реалізувавши пенальті на 74-й хвилині.

Наступний поєдинок українки проведуть у гостях - 11 квітня у Валансьєні проти лідера групи збірної Франції, яка на виїзді в місті Пітешть мінімально обіграла команду Румунії - 1:0.

Турнірне становище в 3-й відбірковій групі: Франція - 15 очок (після 5-ти ігор), Україна - 10 (5), Румунія - 7 (5), Греція - 6 (5), Албанія - 0 (6).

Переможці восьми відбіркових груп і шість кращих володарів других місць відразу приєднаються до збірної Голландії у фінальній стадії чемпіонату Європи, матчі якої пройдуть в липні і серпні 2017 року.

Дві інші команди із фінішувавших другими зіграють один з одним у стикових матчах (17-25 жовтня 2016 року) за останню, 16-ту, путівку після жеребкування 23 вересня.

Фото: football24.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-