"Шахтар" зіграє з "Брагою" в 1/4 фіналу Ліги Європи

Укрінформ
Футболісти донецького "Шахтаря" зустрінуться з португальською "Брагою" на стадії 1/4 фіналу Ліги Європи УЄФА сезону - 2015/2016.

Так вирішило жеребкування чвертьфінальної стадії турніру, яке пройшло в п'ятницю у швейцарському Ньйоні, повідомляє Укрінформ.

Пари 1/4 фіналу Ліги Європи:

"Брага" ( Португалія) - "Шахтар" (Донецьк, Україна)

"Вільярреал" (Іспанія) - "Спарта" (Чехія)

"Севілья" (Іспанія) - "Атлетик" (Іспанія)  

"Боруссія" (Дортмунд, Німеччина) - "Ліверпуль" (Англія).

Перші чвертьфінальні матчі заплановані на 7 квітня, поєдинки у відповідь відбудуться 14 квітня.

"Шахтар" перш лише раз виходив в 1/4 фіналу - в 2009 році клуб здобув перемогу в останньому розіграші Кубка УЄФА. У складах восьми команд нинішньої жеребкування немає більш досвідчених учасників єврокубків, ніж гравець Даріо Срна і головний тренер Мірча Луческу (132 і 210 матчів відповідно).

"Брага" вийшла у чвертьфінал вперше з часів своєї найвдалішою єврокубкової кампанії - португальці програли в фіналі Ліги Європи-2011, потрапивши в турнір з групового раунду Ліги чемпіонів. У нинішньому розіграші проти гравців "Браги" найчастіше порушували правила суперники: 151 фол в десяти матчах, на 27 більше, ніж проти будь-якої іншої команди.

Суперники двічі зустрічалися в Лізі чемпіонів-2010/11, "Шахтар" виграв обидві зустрічі. "Брага" в тому сезоні дійшла до фіналу Ліги Європи.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-