"Динамо" нагадало фанам про розміри банерів та їх зміст

Укрінформ
Футбольний клуб "Динамо" нагадав уболівальникам про дозволені розміри банерів та їх зміст перед запланованим на 24 лютого матч на НСК "Олімпійський" проти англійського "Манчестер Сіті".

Про це повідомляє прес-служба ФК.

«За правилами НСК «Олімпійський», допускаються банери розмірами, що не перевищують два метри на півтора. Щодо змісту банерів, то якщо тексти банерів не несуть у собі провокаційного, образливого чи нецензурного змісту, то вони залишаються на розсуд делегата матчу (директора матчу) та офіцера безпеки.

Якщо вони вважатимуть, що контент банера не стосується футболу або суперечить принципам УЄФА, то делегат зробить відповідний запис у рапорті, а вже контрольно-дисциплінарні інстанції УЄФА винесуть рішення по кожному конкретному випадку», - йдеться у повідомленні.

Як розповів віце-президент із питань безпеки ФК «Динамо» (Київ) Андрій Мадзяновський, з ультрас у клубу є домовленість, що банери мають проноситися на стадіон задовго до стартового свистка, аби було достатньо часу на ретельну перевірку.

Нагадаємо, УЄФА дозволило глядачам перебувати на трибунах під час матчу 1/8 фіналу Ліги чемпіонів між киянами та "Манчестер Сіті".

Раніше "Динамо" зобов'язали провести два матчі в єврокубках без глядачів через побиття темношкірих уболівальників під час матчу Ліги чемпіонів проти "Челсі". На третій матч домашня арена киян дискваліфікована умовно.

Матч 1/8 Ліги чемпіонів пройде у Києві 24 лютого.

фото: sport.segodnya.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-