Береза: З часом «Дніпро-1» може об’єднатися з «Дніпром»

Береза: З часом «Дніпро-1» може об’єднатися з «Дніпром»

Укрінформ
Майбутнє легендарного клубу досі незрозуміле. 

Почесний президент СК «Дніпро-1» Юрій Береза ​​не виключає можливості об'єднання з «Дніпром» в один клуб. Про це він розповів сайту Sport Arena.

«Ще до кінця не розумію, що буде з «Дніпром». Що будуть робити ФІФА і УЄФА? Мордуватимуть в другій лізі, віднімати очки, потім переводити в аматорську лігу, потім знову віднімати очки. Це знущання, як на мене.

При такій ситуації мотивувати футболістів, щоб вони зростали - хто б там не був тренером або власником, - буде дуже складно. Навіть незважаючи на величезну підтримку ультрас.

Це буде знущання європейської футбольної демократії над нашими почуттями. Я б не хотів це пережити.

Читайте також: «Дніпро-1» очолив Дмитро Михайленко

Знаю, що у керівництва «Дніпра» дуже великі проблеми, і їх все одно потрібно буде пройти. Поки вони не пройдуть - рішення не буде.

Не виключаю надалі об'єднання «Дніпра» і «Дніпра-1», коли «Дніпро-1» теж пройде свій етап розвитку. «Дніпро-1» представлятиме область і місто», - сказав Береза.

Нагадаємо, що новостворений СК «Дніпро-1» і легендарний ФК «Дніпро», що загруз в боргах, гратимуть в новому сезоні разом у другій лізі. 6 липня в СК «Дніпро-1» перейшли головний тренер Дмитро Михайленко, його тренерський штаб, футболісти Сергій Кравченко, Володимир Польовий, Євген Чеберячко та ще цілий ряд футболістів, раніше пов'язані з ФК «Дніпро».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-