Тур де Франс-2017: Француз Демар виграв четвертий етап

Тур де Франс-2017: Француз Демар виграв четвертий етап

Укрінформ
Етап закінчився жорсткими спринтерськими розбірками. 

Триває найпрестижніша велогонка світу – «Тур де Франс». Переможцем четвертого етапу став француз Арно Демар. Про це повідомляє Укрінформ.

Четвертий етап «Туру», як і напередодні, завершувався жорстким спринтерським фінішем. Зіркові Петер Саган і Марк Кевендиш так захопились персональним протистояння, що зіштовхнулися на останніх метрах, а Кевендиш навіть впав і спровокував завал. Цієї ситуацією скористався Арно Демар з команди FDJ, який приніс Франції першу перемогу на цього річному «Турі».

Читайте також: Тур де Франс-2017: Петер Саган виграв третій етап

Британець Герейнт Томас з команди Sky зберіг лідерство у генеральній класифікації. На друге місце піднявся словак Петер Саган з команди Bora. Він поступається Томасу сімома секундами. На 12 секунд відстають  головний фаворит «Туру» Кріс Фрум з команди Sky та австралієць Майкл Меттьюз з команди Sunweb.

Зазначимо, що завтра на команди чекає перше випробування горами. Етап завершуватиметься на знаній вершині Планш де Бель Фій і він має окреслити реальне коло претендентів на перемогу в генеральній класифікації. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-