Сьогодні стартує Вімблдонський турнір

Сьогодні стартує Вімблдонський турнір

Укрінформ
Головні фаворити – Петра Квітова і Роджер Федерер.

Сьогодні в Лондоні стартує третій в сезоні турнір Великого шолома – Вімблдон. Це неофіційний чемпіонат світу на трав’яних кортах. А за популярністю і престижем – головний турнір сезону. Про це повідомляє Укрінформ.

Усього до основної сітки увійшли шестеро українських тенісистів. Троє з них стартують першого дня. Перша ракетка України, п’ята в рейтингу WTA і четверта сіяна на Вімблдоні-2017 Еліна Світоліна зіграє проти австралійки Ешлі Барті (54-а в рейтингу WTA).

Першим з наших чоловіків розпочинає Сергій Стаховський. Його суперник досвідчений француз (81-а ракетка світу) Жюльєн Беннето. Наш Ілля Марченко спробує пройти в першому колі сильного чеха Іржи Весели (46-й в рейтингу АТР).

Читайте також: Вімблдон-2017: Долгополов починає проти Федерера

Головні фаворити Вімблдону-2017 у букмекерів – чешка Петра Квітова та Роджер Федерер зі Швейцарії. Ставка на перемогу Квітової – 4. Інші чеська тенісистка Кароліна Плішкова йде слідом – 5.5. Британка Джоана Конта третя за силою – 11. Коефіцієнт на перемогу в турнірі Еліни Світоліної – 20.

Ставка на перемогу Федерера на цьогорічному Вімблдоні – 3. Приблизно однаково букмекери розцінили шанси інших суперзірок чоловічого тенісу. Британець Енді Маррей – 4.5. Іспанець Рафа Надаль – 5. Серб Новак Джокович – 6.4.  

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-