Чемпіонат Європи з боксу: Буценко і Хижняк вийшли в півфінал

Чемпіонат Європи з боксу: Буценко і Хижняк вийшли в півфінал

Укрінформ
Інші наші боксери Куротчин і Муслімов програли. 

В Харкові в палаці спорту «Локомотив» триває чемпіонат Європи з боксу. Сьогодні відбуваються бої  1/4 фіналу. В денній програмі виступали четверо українських боксерів. Двоє з них – Микола Буценко і  Олександр Хижняк вийшли до півфіналу. Про це повідомляє Укрінформ.

Першим у півфінал пробився Микола Буценко (вага до 56 кг), який переміг Лі Макгрегора з Шотландії. Усі судді віддали йому свою перевагу. У матчі за фінал Буценка чекає зустріч з переможцем пари Раффаеле Ді Серіо (Італія) - Курт Вокер (Ірландія).

У ваговій категорії до 75 кг Олександр Хижняк здобув путівку в півфінал в поєдинку проти росіянина Петра Хамукова. І тут українець переміг  одноголосним рішенням суддів. Тепер Хижняка чекає зустріч проти переможця пари Макс Ван дер Пас (Нідерланди) - Сальваторе Кавальяро (Італія).

На жаль, не зміг пробитися у вирішальні бої Назар Куротчин (вага до 49 кг). Він програв росіянину Василю Єгорову одноголосним рішенням суддів. У категорії до 91 кг Рамазан Муслімов мінімально поступився Полю Біонголо з Франції. З мінімальною перевагою 3:2 судді віддали перемогу французові.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-