Кубок конфедерацій-2017: Німеччина з проблемами обіграла Австралію

Кубок конфедерацій-2017: Німеччина з проблемами обіграла Австралію

Укрінформ
На турнірі зіграно перший тур.

В Росії триває футбольний Кубок конфедерацій. Це традиційний турнір переможців континентальних чемпіонатів, який є своєрідною прелюдією до чемпіонату світу. Сьогодні в Сочі в останньому матчі першого туру збірна Німеччини в непростому матчі перемогла Австралію 3:2. Про це повідомляє Укрінформ.

Чемпіони світу – збірна Німеччини привезла на турнір сильно оновлений склад і можливо через це німці мали багато проблем з переможцем Кубка Азії – збірною Австралії. Вже на 5-ій хвилині бундестім вийшов вперед – відзначився Штіндль. Наприкінці першого тайму команди обмінялись голами. На гол Рогича німці відповіли реалізованим пенальті Дракслера.

Після перерви Горетцка зробив перевагу Німеччини комфортною 3:1. Але після голу австралійця Юрича пішла рівна гра. Команди мали кілька можливостей змінити рахунок, втім все завершилось перемогою німців 3:2.

Нагадаємо, Кубок конфедарцій-2017 стартував 17 червня у Санкт-Петербурзі. У матчі-відкритті збірна Росії обіграла Нову Зеландію 2:0. В другий день турніру Португалія та Мексика зіграли внічию 2:2, а Чилі перемогла Камерун 2:0.

Зазначимо, що на цьому турнірі тестують систему відеоповторів, які використовуватимуть під час Мундіалю-2018. Завдяки цій системі арбітри відмінили одразу два голи. Спочатку в матчі Португалія – Мексика не зарахували через офсайд гол португальця Пепе. З цієї ж причини судді відмінили гол Варгаса в поєдинку Чилі – Камерун. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-