Українські легкоатлети завоювали чотири

Українські легкоатлети завоювали чотири "золота" в Фінляндії

Відео
Укрінформ
Українські легкоатлети перемогли у чотирьох дисциплінах і ще у двох посіли призові місця на міжнародному легкоатлетичному турнірі Paavo Nurmi Games серії IAAF World Challenge, який відбувся 13 червня в місті Турку (Фінляндія).

Анна Плотіцина виграла забіг на 100 м з бар'єрами (13,08 с), залишивши позаду титуловану білоруську спортсменку Аліну Талай (13,14 с). Третє місце зайняла Анна Загрей (13,15 с, Бельгія). Про це повідомляє Федерація легкої атлетики.  

Відео забігу на 100 м:

Ольга Ляхова була найшвидшою в бігу на 800 м (2.01,50). Українка випередила спортсменку з Польщі Софію Еннауі (2.02,02) і ефіопку Гудаф Тсегай (2.02,36).

Відео забігу на 800 м:

Призер чемпіонату Європи з легкої атлетики у приміщенні Сергій Нікіфоров з результатом 7,73 м був кращим у секторі для стрибків у довжину. Український спортсмен лише на 2 см випередив фіна Крістіана Пуллі, а третє місце з результатом 7,69 м зайняв Тайрон Сміт.

Марина Кіліпко в секторі для стрибків з жердиною з результатом 4,41 м на 15 см випередила найближчу суперницю. Компанію українці на подіумі склали німкеня Анніка Ролофф і фінка Мінна Нікканен (обидві - по 4,26 м).

Ольга Саладуха у потрійному стрибку з результатом 13,88 м програла лише олімпійській чемпіонці Олімпіади в Ріо Катрін Ібаргуен (13,97 с).

Оксана Окунєва, Юлія Левченко та Катерина Табашник в секторі для стрибків у висоту з однаковим результатом 1,88 м поступилися лідеру сезону Марії Ласіцкене (1,95 м). Окунева за рахунок меншої кількості невдалих стрибків отримала срібну нагороду, Левченко і Табашник розділили "бронзу".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-