Харків дуже серйозно готується до чемпіонату Європи - Сосновський

Харків дуже серйозно готується до чемпіонату Європи - Сосновський

Укрінформ
Головний тренер збірної України з боксу Дмитро Сосновський розповів про підготовку до домашнього чемпіонату Європи з боксу.

"Все йде за планом, працюємо. У збірній тренуються 20 осіб - два склади. У п'ятницю після бойової практики назвемо той склад, який виступатиме на чемпіонаті Європи. Всі живі-здорові, виводимо команди на пік форми.

Наша команда непогано виглядала на турнірах, але все ж складно зараз говорити про завдання на чемпіонат Європи. Після Олімпійських ігор оновилися всі команди, і у нас також будуть і досвідчені боксери, і молоді. Важко сказати, на якому рівні щодо інших зараз знаходиться наша команда. Все покаже турнір. Єдине, що можу сказати - хлопці будуть все віддавати заради перемоги. Серед лідерів, як і завжди, Англія, Франція, Росія, Азербайджан, Німеччина, Румунія, але і в кожній маленькій команді можуть бути хороші боксери.

У Харкові вже тренуються десять збірних - Україна, Азербайджан, Фінляндія, Данія, Литва, Греція, Ірландія, Шотландія, Болгарія, Іспанія. Не сумніваюся, що Харків впорається з організацією чемпіонату. Тут всі дуже серйозно готуються до турніру. Ті команди, які вже приїхали, дуже задоволені. Тренувальний процес організований на високому рівні. Тут великий легкоатлетичний манеж, який повністю віддали під бокс, поставили два ринги, а також віддали спеціалізований зал боксу, налагодили харчування, транспорт, живемо в хорошому готелі", - цитує Сосновського XSPORT.

Нагадаємо, чемпіонат Європи з боксу відбудеться 14 - 25 червня в харківському палаці спорту "Локомотив".

Фото: Isport

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-