Збірна України стартувала з поразки на турнірі в Греції

Збірна України стартувала з поразки на турнірі в Греції

Відео
Укрінформ
Жіноча збірна України з баскетболу програла перший контрольний поєдинок у Греції у рамках підготовки до Євробаскету-2017.

Українські баскетболістки програли росіянкам з рахунком 67:73 (20:18, 16:17, 22:17, 15:15). Про це повідомляє Федерація баскетболу України.

Старт зустрічі в цілому проходив за рівної боротьбі, проте Росія пішла на першу перерву за символичного 2-очкового гандикапу. Підопічні Володимира Холопова точно не виглядали гірше за росіянок та навіть переважали суперниць у боротьбі на щитах. Але відірватися в рахунку українкам не вдалося  і на велику перерву росіянки пішли, маючи одне очко переваги. Відзначимо, що українки більше та влучніше атакували з-за дуги у той час як росіянки частіше загравали своїх великих у фарбі. 

Перехопити ініціативу в третій чверті команді Володимира Холопова не вдалося. У складі української команди багато кидків брала на себе Аліна Ягупова, яка атакувала з непоганим відсотком, проте допустила майже третину командних втрат, 7 раз втративши м'яч по ходу гри. 

Росіянки контролювали хід матчу і в четвертій чверті, змушуючи українок здійснювати чимало кидків з опором. У підсумку команді Володимира Холопова завдяки ендвану Мазниченко на останніх секундах матчу вдалося звести чверть до нічиєї, проте загальний рахунок залишився на користь росіянок. 

Відео поєдинку:

Другу гру українська збірна проведе сьогодні, 8 червня, о 18:30 проти збірної Біларусі.

Нагадаємо, що у груповому раунді Євробаскету-2017, який стартує 16 червня у Чехії, національна жіноча баскетбольна команда зіграє проти збірних Іспанії, Угорщини та Чехії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-