Світоліна: У третьому сеті мені сильно дошкуляла травма

Світоліна: У третьому сеті мені сильно дошкуляла травма

Укрінформ
Українська тенісистка сподівається відновитись до матчу проти Сімони Халеп.

Перша ракетка України Еліна Світоліна прокоментувала драматичну перемогу над Петрою Мартич і вихід до 1/4 фіналу «Ролан Гаррос». Про це вона розповіла сайту «Большой теннис Украины».

«Мартич демонструвала приголомшливий теніс на початку поєдинку, а я намагалася знайти свій шлях, щоб виграти. Дуже рада, що вдалося зробити камбек у другій партії, спасибі за це публіці, ви так мене підбадьорювали і заряджали енергією.

У третьому сеті я просто намагалася віддати всі сили, хоча травма сильно дошкуляла мені. Сподіваюся, що зможу відновитися і буду в формі до чвертьфіналу.

І, звичайно, зараз хочу насолодитися цією перемогою, тому що в останніх геймах матч видався дуже напруженим. Ще раз спасибі всім за підтримку», - сказала Світоліна.

Нагадаємо, сьогодні Еліна Світоліна обіграла Петру Мартич 4:6, 6:3, 7:5 і вийшла до чвертьфіналу «Ролан Гаррос». У третьому сеті українка опинилась на межі провалу – 2:5, але виграла поспіль п’ять геймів і перемогла у матчі. В чвертьфіналі 7 червня Світоліна зіграє проти румунки Сімони Халеп.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-