Андрій Шевченко: Є проблеми у Гармаша, проти Мальти спробуємо резерв

Андрій Шевченко: Є проблеми у Гармаша, проти Мальти спробуємо резерв

Укрінформ
Головний тренер збірної України вкотре підтвердив: гратимуть лише ті, хто краще підготовлений. 

Головний тренер збірної України Андрій Шевченко напередодні матчів проти Мальти та Фінляндії розповів про кадрову ситуацію в команді. Про це повідомляє Укрінформ.

Насамперед, Шевченко пояснив виклик до лав збірної новачків - воротаря «Дніпра» Андрія Лунін і опорника «Динамо» Володимира Шепелєва. «У нас є дебютанти. Вони цілком заслужили цей виклик. Я дуже радий, що вони приєдналися до нас і бажаю їм удачі. Кістяк збірної постійно змінюється, виходячи з того, як футболісти грають у своїх клубах. Зараз у збірній ті, хто краще підготовлений і хто краще зіграний», - сказав Шевченко.

«Хлопці всі в хорошому стані. Єдине, що нас турбує - це невелика проблема з Гармашем. У найближчі дні подивимося, як він буде реагувати на навантаження і тоді вже точно визначимося. Останнім часом він грав під навантаженнями. Він вже зробив обстеження і його ушкодження незначне», - розповів про фізичний стан гравців головний тренер.

Крім цього, керманич «синьо-жовтих» заперечив інформацію про травму хавбека «Генка» Руслана Малиновського, а також пояснив запрошення захисника «Шахтаря» Олександра Кучера, який днями залишив клуб. На думку Шевченка, збірна розраховує на Кучера, бо той у чудовій формі.

Про завдання на спаринг проти Мальти Шевченко сказав наступне: «Ця команда вміє добре оборонятися, вона давно грає одним складом. Як спаринг-партнер це хороший варіант для нас. Можуть бути певні тактичні експерименти, можемо подивитися і деяких виконавців не з основи».

Нагадаємо, матч Україна - Мальта відбудеться в австрійському Граці 6 червня. Через п'ять днів в Тампере команда Шевченка зіграє проти Фінляндії у відборі на ЧС-2018.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-