Україна програла Франції товариський матч у Бордо

Україна програла Франції товариський матч у Бордо

Укрінформ
Жіноча збірна України з баскетболу програла свій перший контрольний матч збірній Франції на міжнародному турнірі у Бордо.

Товариський поєдинок Франція – Україна у перший день змагань, 31 травня, закінчився з рахунком 78:70 (18:16, 17:14, 27:20, 16:20). Про це повідомляє офіційний сайт ФБУ.

Команда Володимира Холопова з відмінним відсотком атакувала з гри в першій чверті, проте суттєво погіршила свої кидкові показники в другій, коли суперниці додали в захисті. Краще в гру увійшла "лавка" збірної Франції, яка за 20 хвилин набрала 14 очок, що багато в чому дозволило господаркам матчу виграти першу половину.

Другу половину команда Володимира Холопова почала з вдалого відрізка, завдяки якому не тільки зрівняла рахунок, а й зуміла на якийсь час повернути собі лідерство. Однак відповідь француженок виявилася більш потужною. Команда Валері Гарньє відповіла 4 точними триочковими і завдяки більш агресивній і різноманітній грі в атаці відірвалася на максимальні в цьому матчі 12 очок, настрілявши за третю чверть 27 балів.

Під завісу гри Україна зуміла трохи підтягнутися у рахунку, оформивши міні-ривок, проте наздогнати суперниць вже просто не встигла.

У складі збірної України кращими в атаці стали Аліна Ягупова і Д’андра Мосс. Однак, якщо Д'Андра атакувала з непоганим відсотком, то капітан збірної України реалізувала лише 6 з 17 кидків з гри (2/11 триочкових).

Другий матч жіноча збірна України зіграє 1 червня о 17:30 проти збірної Черногорії, яка в першому матчі отримала перемогу над збірною Канади за рахунком 67:66.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-