Де дивитися заключні матчі футбольної Прем'єр-ліги сезону-2016/17

Де дивитися заключні матчі футбольної Прем'єр-ліги сезону-2016/17

Укрінформ
26 чемпіонат України з футболу серед команд Прем'єр-ліги завершиться у середу, 31 травня, шістьма матчами 32 туру.

О 17.00 кам'янська "Сталь" на стадіоні "Метеор" у Дніпрі прийматиме полтавську "Ворсклу" (гру покаже телеканал "Футбол 1"), "Карпати" на "Арені Львів" зустрінуться з кропивницькою "Зіркою" ("Уніан"), а на "Дніпро-Арені" зійдуться аутсайдери національної першості "Дніпро" та луцька "Волинь" ("Уніан"), повідомляє Укрінформ.

Останні три поєдинки розпочнуться о 19.00. Київське "Динамо" та одеський "Чорноморець" зіграють на стадіоні "Чорноморець" в Одесі ("2+2"), "Олександрія" на домашньому КСК "Ніка" протистоятиме донецькому "Шахтарю" ("Футбол 1"), а луганська "Зоря" і донецький "Олімпік" зустрінуться на "Славутис-Арені" у Запоріжжі ("2+2").

Турнірне становище:

перша шістка - "Шахтар" - 79 очок, "Динамо" - 64, "Зоря" - 51, "Олімпік" - 44, "Олександрія" - 39, "Чорноморець" - 38;

друга шістка - "Ворскла" - 41, "Сталь" - 40, "Зірка" - 34, "Карпати" - 27, "Дніпро" - 22, "Волинь" - 7.

Нагадаємо, "золото" чемпіонату України достроково завоював "Шахтар". "Срібло" дісталося "Динамо". "Зоря" вперше стала бронзовим призером футбольної Прем'єр-ліги. На місця невдах "Волині" та "Дніпра", які за підсумками сезону залишають елітний ешелон вітчизняного футболу, прийдуть кращі команди першої ліги - маріупольський "Іллічівець" та чернігівська "Десна".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-