Українські веслувальники виборюють медалі на Кубку світу

Українські веслувальники виборюють медалі на Кубку світу

Укрінформ
В Угорщині українці взяли «золото», «срібло» і дві «бронзи». 

В угорському Сегеді проходить другий етап Кубка світу з веслування на байдарках і каное. Збірній Україні вдалося зібрати повний комплект нагород в кількох заїздах першого дня турніру. Про це повідомляє XSport.

Першу медаль змагального дня здобула каноїстка Людмила Лузан на дистанції 500 м. Для українки це вже друга «бронза» в нинішньому сезоні. На попередньому етапі в португальському Монтемор-у-Велью Лузан також показала третій результат. Ще одну «бронзу» в актив збірної України записали Ігор Трунов та Іван Семикін в байдарці-двійці на дистанції 500 м.

Срібними призерами етапу Кубка світу стали Олег Кухарик та Віталій Цуркан, які подолали 1000 м. Краще українського дуету були лише іспанці Ініго Пена і Франциско Кубелос, що випередили українців менше, ніж на 1 секунду.

А от на найвищу сходинку п'єдесталу пошани зійшов Сергій Ємельянов, який прийшов першим в заїзді на 200 м серед параканоїстів.

Нагадаємо, що це вже другий етап Кубка світу, на якому українці виступають під керівництвом дворазового олімпійського чемпіона Юрія Чебана.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-