Сьогодні «Арсенал» - «Челсі» та інші фінали національних Кубків

Сьогодні «Арсенал» - «Челсі» та інші фінали національних Кубків

Укрінформ
День великих фіналів у Європі.

Сьогодні одразу в чотирьох провідних європейських країнах визначаться володарі національних Кубків з футболу. Фінали зіграють в Англії, Іспанії, Німеччині та Франції. Про це повідомляє Укрінформ.

Фінал Кубка Англії традиційно зіграють на лондонському «Уемблі». Афіша матчу гучна: «Арсенал» проти «Челсі». Команда Антоніо Конте вже перемогла у чемпіонаті Англії і тепер спробує зробити золотий дубль. Натомість для «Арсенала» це остання можливість врятувати сезон. «Каноніри» провалили чемпіонат, вперше за багато років не потрапивши до Ліги чемпіонів.

На думку букмекерів, фаворит фіналу «Челсі». Його перемогу оцінили у 1.7. Коефіцієнт на перемогу «Арсенала» - 5.1. Нічия в основний час – 3.8. Початок матчу – 19:30.

У решті гучних фіналів сьогоднішнього вечора фаворити більш явні. Так у Німеччині (Берлін, 21:00) зустрінуться дортмундська «Боруссія» і «Айнтрахт» з Франкфурта на Майні. Ставка на «Боруссію» - 1.3, тоді як на «Айнтрахт» - 8.2.

В Іспанії «Барселона» спробує компенсувати програний чемпіонат, здобувши Кубок Короля в матчі з провінційним «Алавесом». Гра відбудеться у Мадриді на стадіоні «Вісенте Кальдерон», початок – 22:30. Букмекери впевнені у перемозі «Барси» - ставка 1.17. Зате на «Алавес» дають неймовірний коефіцієнт – 16. 

Схожа картина у Франції. Там у Парижі на «Стад де Франс» Кубок розіграють «Парі Сен-Жермен» та «Анже». Початок матчу – 22:00. Перемогу «ПСЖ» оцінили у 1.2. Натомість на сенсаційному успіху «Анже» можна добряче заробити – ставка 14 до одного. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-