Джошуа офіційно оголосить свого суперника за кілька тижнів

Джошуа офіційно оголосить свого суперника за кілька тижнів

Укрінформ
Промоутер чемпіона світу в суперважкій вазі за версіями WBA Super, IBF, IBO Ентоні Джошуа розповів, коли його клієнт визначиться зі своїм наступним суперником.

Едді Хірн повідомив, що британський боксер Ентоні Джошуа (19-0, 19 КО) виступить із офіційною заявою через три-чотири тижні і Володмир Кличко может стати його наступним суперником. Про це повідомляє XSPORT.

“Інформацію про наступний поєдинок Ентоні Джошуа ми повідомимо протягом трьох-чотирьох тижнів, але, найімовірніше, його суперником стане Володимир Кличко. Також ми зобов'язані провести бій з Пулєвим, якщо не в цей раз, то в наступний”, - цитує Хірна BoxingScene.

Зазначимо, що заради поєдинку Джошуа готовий звільнити пояс IBF, після чого Кубрат Пулєв (25-1, 13 КО) зможе  провести титульний поєдинок проти Карлоса Такама (34-3-1, 26 КО).

Колишній чемпіон світу Володимир Кличко (64-5, 53 КО) зробить заяву про своє майбутнє завтра, 27 травня, в ефірі програми "Великий бокс" на "Інтері".

Нагадаємо, Володимир Кличко в ніч з 29 на 30 квітня на лондонському стадіоні "Вемблі" достроково програв в одинадцятому раунді британцю Ентоні Джошуа бій за чемпіонські пояси IBF, IBO та WBA.

Фото: Sport The Guardian

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-