Екс-гравці «Динамо»: Ребров має залишитися і отримати більше повноважень

Екс-гравці «Динамо»: Ребров має залишитися і отримати більше повноважень

Укрінформ
Влад Ващук та Олег Саленко підтримують Сергія Реброва на посаді головного тренера «Динамо». 

Колишні гравці київського «Динамо» Владислав Ващук та Олег Саленко прокоментували ситуацію з головним тренером «Динамо» Сергієм Ребровим. Про це вони розповіли виданню «Вести».

«Як тренер Сергій Ребров ще може домогтися багато чого. У тому числі і з «Динамо». Звичайно, для цього необхідно, щоб були відповідні умови, можливість підсилювати склад. Коли Ребров двічі виграв чемпіонат, він був потрібен, тепер, коли складна ситуація в самому клубі і немає бажаного результату, пішли чутки про відставку», - сказав Ващук.

На думку Олега Саленка, якщо Ребров залишиться в клубі, то повинен отримати повну свободу дій. Скажімо таку, як було за часів, коли Реброву допомагав іспанський фахівець Рауль Ріанчо.

«Зараз же останнє слово найчастіше за президентом «Динамо» Ігорем Суркісом, але щоб питати з тренера за результат, у нього має бути більше повноважень. Особливо це матиме важливе значення на початку сезону, коли потрібно буде через кваліфікацію проходити в груповий етап ЛЧ», - сказав Саленко.

Нагадаємо, Ігор Суркіс прийме рішення щодо Сергія Реброва до 30 травня. Президент «Динамо» хоче отримати гарантії від тренера, що клуб боротиметься за трофеї наступного сезону. Контракт Реброва з «Динамо» закінчується 30 травня 2017 року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-