Формула-1: Хемілтон переміг на Гран-прі Іспанії

Формула-1: Хемілтон переміг на Гран-прі Іспанії

Укрінформ
Другим у Барселоні фінішував Феттель, який чинив гідний спротив британцю.

Переможцем п’ятого етапу цьогорічних автоперегонів Формули-1 – Гран-прі Іспанії став Льюїс Хемілтон з «Мерседеса». Це друга перемога в цьому сезоні 32-річного британського пілота. Про це повідомляє Укрінформ.  

Другим на Гран-прі Іспанії фінішував пілот «Феррарі» - Себастьян Феттель, який до 44 кола гостро конкурував з Хемілтоном, але все ж змушений був капітулювати. Третє місце у Даніеля Ріккардо з «Ред Булл». Зійшли з траси другі пілоти «Мерседеса» і «Феррарі» - Валттері Боттас і Кімі Райкконен. Відзначимо небувалий успіх пілотів команди «Форс Індія» Серхіо Переса і Естебана Окона, які показали четвертий та п’ятий час, відповідно.  

Після перемоги Хемілтон, похвалили свого головного суперника на трасі Феттеля, назвавши його пілотаж «фантастичним», а можливість конкурувати з ним – «привілеєм».  

Після п’яти етапів пілот «Феррарі» Себастьян Феттель продовжує очолювати загальний залік. Він набрав 104 очки. На другій позиції Хемілтон, у якого 98 очок. Боттас – третій, в його активі 63 очки. Наступний етап чемпіонату – легендарне Гран-прі Монако 25-28 травня. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-