90-річчя

90-річчя "Динамо": 13 травня є знаковою датою - Лозинський

Фото
Укрінформ
Відомий динамівець 70-х і 80-х років минулого століття Володимир Лозинський вважає день 13 травня знаковим для себе і для всього київського футбольного клубу "Динамо".

"Це і день заснування "Динамо", і в цей день пішов з життя Валерій Лобановський. Для нас, динамівців, 13 травня - чудовий привід зустрітися, побажати один одному здоров'я, нинішньому поколінню гравців - успіхів. Згадати всіх наших друзів, які пішли з життя, без праці й таланту яких не відбулося б славне "Динамо", - цитує Лозинського офіційний сайт ФК "Динамо". 

Також відомий футболіст зазначив, що, наприклад, в Англії клуби святкують 150-річчя та інші тризначні дати, а 90 років для українського футбольного клубу – це вже дуже серйозно. Всі ці роки ФК "Динамо" був лідером у країні і займав гідні позиції у Європі. І зараз клуб є успішним, розвивається, виховує молоде покоління.

Володимир Лозинський упродовж десяти років був гравцем київського ФК "Динамо", провів понад 200 матчів у складі команди і став триразовим чемпіоном СРСР (1977, 1980, 1981). Після закінчення активної кар'єри працював у селекційній службі, потім у ДЮФШ "Динамо".

Нагадаємо, 13 травня 2017 року київський футбольний клуб "Динамо" святкує своє 90-річчя.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-