Андрій Павелко отримає посаду у ФІФА

Андрій Павелко отримає посаду у ФІФА

Укрінформ
Президент федерації футболу України працюватиме у Дисциплінарному комітеті ФІФА. 

Президент ФФУ Андрій Павелко замінить нинішнього президента УЄФА Александера Чеферін на посаді члена Дисциплінарного комітету ФІФА. Про це повідомив телеканал «Футбол 1».

Чеферін входив в число членів Дисциплінарного комітету ФІФА, але покинув його після того, коли був обраний новим главою УЄФА. Після відходу Чеферін в комітеті звільнилося одне місце від Європи. Сам же словенський функціонер запропонував кандидатуру Павелко на вакантну посаду.

«Рада ФІФА схвалила персональний список змін до Дисциплінарного комітету ФІФА і від Європи. В цьому комітеті був представлений президент УЄФА Александер Чеферін, але за своїм новим статусом зробив наступний крок у своїй футбольній кар'єрі, тому від Європи звільнилося місце. Сам Чеферін подав заявку від України в моїй особі, щоб Рада ФІФА і Конгрес ФІФА затвердили новий список членів Дисциплінарного комітету, а це вищий орган футбольного правосуддя в світі», - сказав Павелко.

Рішення про включення українця в Дисциплінарний комітет ФІФА можуть прийняти завтра на конгресі міжнародної футбольної федерації, який відбудеться в столиці Бахрейну Манамі. Нагадаємо, Андрій Павелко очолює Федерацію футболу України з березня 2015 року, змінивши на цій посаді Анатолія Конькова.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-